"In saracia sentimentelor si gandurilor mele, cuvintele tineau loc de orice, erau forma lasitatii mele in fata realitatii celei adevarate, forma labartata de a fi a cuiva care nu e, care se face ca e, care-si cauta un inlocuitor, imaginea isterica a deficitului meu de viata."

joi, 29 mai 2014

Povestea unui fir de par


Se pierd treptat particule din mine.
 Cate-un fir de par imi cade suflat de vantul aspru torid, smulgandu-mi ceea ce odata imi placea. Imi pierd partea intunecata, imi pierd orignialitatea, totul cu un fir de par.
De-as pierde numai unul.
Ei zic ca e doar un fir de par ce-mi zboara milos si ca am altele. Conteaza? Poate a fost odata firul meu de par favorit. E absurd, alearga-n aerul tensionat de schimbari si ia pe rand ceea ce-mi place.
Un fir de par neinsemnat, ce rataceste strain de mine. Negrul, sobrul, asprul, romanticul, rosul, plansul, placerea; unde mi-au disparut toate? Au plecat toate cu un fir de par.
Le-am pierdut, n-am avut grija. Zic ca nu mai sunt eu fara ele, dar sunt acelasi om. Cu un fir de par si o speranta mai putin.
Se pierd treptat particule din mine.
Ratacesc prin lume fara ceea ce-mi place.
Sper la alte fire de par.
Sper sa nu mai pierd mai mult din mine.

Un comentariu:

  1. Interesting topic for a blog. I have been searching the Internet for fun and came upon your blog. Fabulous post. Thanks a ton for sharing your knowledge! It is great to see that some people still put in an effort into managing their websites. Come visit my blog at TumesKecil
    Read my posts at here :
    - Cara Mengunci Aplikasi di Vivo Tanpa Aplikasi Tambahan
    - Cara Mengunci Aplikasi di Samsung Tanpa Aplikasi Tambahan
    - Cara Mengunci Aplikasi di Oppo Tanpa Aplikasi Tambahan

    Thanks a lot!

    RăspundețiȘtergere

Spune-mi ce crezi :o3 :