"In saracia sentimentelor si gandurilor mele, cuvintele tineau loc de orice, erau forma lasitatii mele in fata realitatii celei adevarate, forma labartata de a fi a cuiva care nu e, care se face ca e, care-si cauta un inlocuitor, imaginea isterica a deficitului meu de viata."

luni, 31 decembrie 2012

Survivor.

In sfarsit simt si eu - macar un pic - ca s-a sfarsit anul 2012. Deci presimt ca acesta va fi un post lung.
Dupa cum ati observat - cred - am facut schimbari majore la aspectul blogului. Cred ca am schimbat cam tot ce am putut, inclusiv titlul blogului. Copilasul meu a devenit din "Dreams can become true!", ceva mai dur, mai cum sunt eu acum, mai "Life`s a Game." Nu am terminat inca seria de schimbari - sper eu, imbunatatiri - dar nu am mai putut astepta sa scriu aceasta postare.
Titlul ei, bineinteles, vine de la faptul ca eu si blogusorul meu am supravietuit acestui an. In curand, pe 13 ianuarie, daca imi amintesc bine, va fi ziua lui. Ow,da. Implineste 1 anisor! Si... daca tot ma laud, sa ma laud pana la final. Acusica e si ziua mea. Pe 15 ianuarie. Fac 14.
Acum sa revin la subiectul postarii.



De cand a inceput anul, nu mi-am facut niciun plan gen "asta voi face cu siguranta". Am zis doar ca "voi fi mai sincera, mai ordonata, mai silitoare si mai putin lenesa etc". Mdeh. Mai complicat de indeplinit decat pare - mai ales partea cu lenevia. Dar fiindca sunt ultimile ore din acest an, voi incepe si eu in sfarsit partea cu impresii. Apoi vine lista cu lucruri pe care imi doream sa le fi indeplinit si nu am putut. Si, ca sa inchei, voi face o lista cu lucruri pe care vreau sa le fac in 2013 - care se va mai largi in cursul anului.

I.Anul asta a fost unul ... normal. Imi amintesc cu atata placere, rusine si amuzament de unele momente - desi am o memorie scurta cand vine vorba de asa ceva. De exemplu, imi amintesc de cand urmaream unii baieti pe strada. Sau cand eram obsedata de geci rosii pentru ca asa avea baiatul pe care il placeam. Sau cand am primit toate fetele din clasa flori de 8 martie de la baieti - nu conteaza ca diriga a organizat totul. Sau a mai fost momentul ala... cand.... a dat unu' de la mine din clasa cu capul de geam si s-a spart geamul, iar intr-o saptamana s-a mai intamplat o data. In fine, geamurile erau de la vitrinele cu carti din clasa, dar tot inca nu le mai avem. Si imi mai amintesc cand am imitat toti tampitii de politicieni si emisiunile cat de cat populare pe la noi, ma rog, adaptate la conditii : "Te crezi Smartoid" sau "Danseaza pentru Bote" sau "Z Factor". Genius. Si toate au fost filmate in ora de geografie, cand profa incheia medii. Nu eram decat un sfert de clasa, pentru ca restu' chiulira. Ar mai fi multe momente funny din anul asta, dar memoria mea de pește nu imi mai permite sa scriu nimic.
In ansamblu, a fost un an amuzant, plin, cu bucurii, cu lacrimi, cu prieteni, cu falsi prieteni, cu dezamagiri, dar si cu multumiri si succese.
Si cred ca am scris suficient pentru punctul asta.
II.Mergem mai departe. Am zis ca acum voi spune despre ce nu am reusit sa fac. Aici pot spune cu usurinta ca lenea mea a ramas aceeasi. Ba chiar s-a facut mai mare. Nu am reusit sa slabesc asa cum vroiam - si sa nu ii credeti niciodata pe cei care spun ca aparentele nu conteaza. Nu am reusit sa citesc atat cat vroiam - tot din vina lenii. Nu am reusit sa ma indragostesc - din nou. Nu am putut sa nu ma schimb in rau. Nu mi-am facut mai multi prieteni. Si... cred ca virguliță cam atât nu am facut.
III. Si am ajuns la ceea ce asteptam eu cel mai mult. In 2013, vreau: 
  • sa fiu mult mai de treaba
  • sa imi ma cunosc mai bine
  • sa ma orientez asupra a ceea ce vreau sa fac cu viata mea
  • sa reusesc sa fac aproape tot ce imi propun
  • sa citesc mai mult
  • sa invat sa gatesc
  • sa invat sa cant la chitara primita de la Mosu'
  • sa pot sa scriu cu diacritice
  • sa ma indragostesc
  • sa scriu intr-un jurnal regulat. Nu in fiecare zi, dar macar odata pe saptamana.
  • ca blogusorul meu sa fie descoperit de mai multa lume! - promit sa fiu si eu mai activa.
  • Și atat. Deocamdata
In final, as vrea sa va urez la toti ca in 2013 sa fiti cu un pas mai aproape de visele voastre, daca nu chiar sa le atingeti, sa fiti bucurosi pentru ceea ce aveti si sa recunoasteti asta, sa nu plangeti pentru toate nimicurile si ca blogusorul vostru drag sa aiba mai mult succes!

6 comentarii:

Spune-mi ce crezi :o3 :