"In saracia sentimentelor si gandurilor mele, cuvintele tineau loc de orice, erau forma lasitatii mele in fata realitatii celei adevarate, forma labartata de a fi a cuiva care nu e, care se face ca e, care-si cauta un inlocuitor, imaginea isterica a deficitului meu de viata."

sâmbătă, 5 ianuarie 2013

Si pe-acolo...

Ei, azi am zis să îmi fac și eu un cont de Wattpad. Știu, să îmi fie rușine că nu am avut până acum, deși compun de multă vreme și de și mai multă citesc scrierile altora.
Așadar, am să pun acolo continuarea poveștii mele ”Complex”, deși cu un nou nume (Light my darkness), pentru că mi-a venit inspirația sa schimb toate ideile pentru ea care le aveam in minte. Gomen ne. Asta pentru cine citește și pentru cine e interesat. Am mai făcut si schimbări la conținut. Voi continua să o postez și aici, cred. Don`t blame me.
Deci, mai nou sunt DamnDemon de pe Wattpad. Va rog lasați-mi într-un comentariu pe al vostru... (am o listă de lectura aproape goală). *red cheeks*
V-am pupat! :*

P.S. : Daca vă mai amintiți, tipa principală avea doi prieteni : Tsuna si Avril. Ei, Tsuna a devenit Jace. Adică i-am schimbat numele... pentru că mă plictisea ciudațenia aia in japoneza. :D

7 comentarii:

  1. Deci abia aştept să ţi-o citesc!:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc. :* Și eu abia aștept să aud păreri. :D

      Ștergere
  2. Am fost în aceeaşi minte. Şi eu plănuiam să îmi fac cont pe wattpad săptămâna asta.
    Şi, pentru că tocmai am observat, avem diacritice.
    Puup la tu :* !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vaii ... mersi... și da avem diacritice, deși e mult mai complicat decât pare să le pun X_X. Ei, când iți faci cont să dai un semn de viața pe mess sau la telefon ;)

      Ștergere
  3. Jaaaaaaaace. Scuze, adot numele ăsta, ştie lumea de ce :))
    Bun venit pe watt :33 ăă. Şi contul meu e Rose 226 :-"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Rose, nebunia ta pentru numele asta vine cumva de la Jace Wayland ? :))) :x

      Ștergere

Spune-mi ce crezi :o3 :