"In saracia sentimentelor si gandurilor mele, cuvintele tineau loc de orice, erau forma lasitatii mele in fata realitatii celei adevarate, forma labartata de a fi a cuiva care nu e, care se face ca e, care-si cauta un inlocuitor, imaginea isterica a deficitului meu de viata."

miercuri, 13 februarie 2013

Go to hell, school! - And Happy Valentine's day.

Pentru oamenii într-o relație, mâine este Ziua Îndrăgostiților.
Pentru mine, mâine este joi, tre' să mă asculte la enșpe materii, nu știu nimic și deja o trecut ziua în care ar fi trebuit să învaț să iau 10.... a, da. Și apare Naruto. Partea cea mai bună a zilei, ce să zic și eu.
În fine, ăsta e din nou un random post pentru că, sincer, nu mai am timp să mai fac nimic. Desenat ioc, scris nici atât, n-am mai compus nimic de ceva vreme și crecă o să îmi si pierd din dexteritate. Ma rog, chiar dacă nu prea am avut-o, lol.
Momentan, mor de ciudă că mi-o fost lene să mă asculte mai la începutul semestrului când era mai ”pe vrute” și ca acu' am rămas printre puținii fără notă la o grămaadă de materii. Și mai am și olimpiada la romană pe cap. Am trecut și la engleză că am fost a treia, dar mi s-o nimerit să plec in Turcia fix când e județeana. Like a boss, babe. Am scăpat de muncă sâloasă in plus. Dacă tot am deschis subiectul ăsta, da, mă duc o săptamană pe-acolo și s-ar putea să lipsesc de pe blog. Doar s-ar putea, pentru ca am fost amenințată cu un Wi-fi in cameră. Zic și eu „amenințată” , că o bat pe directoare daca m-a păcălit și nu o să am prea-iubitul meu wireless. Hmm... Mă gandesc să îmi caut de pe-acolo niște chestii mai șmecheroase de desenat... că pe aici pe la mine nu se găsesc cărbuni colorați... și nici creioane din-alea mai șucare de care am vazut pe net. Huuua, oraș mic și tâmpit! Ca tot mi-am pierdut creionul rosu favorit. Aaa, da, da, da, și cercei trebuie să imi iau din Turcia. Vreau neapărat să îmi măresc colecția cu niște cercei de pe-acolo. Ou, Doamne, vorbesc o grămadă!
M-am săturat de școală! Bine, știu că majoritatea dintre noi ne-am plictisit și enervat pe moaca la câte-un prof, dacă nu chiar la toți. Da' sincer acuma, pe cine interesează să știe pe de rost la civică (,) că omul are un buget limitat și că trebuie să se încadreze in el, că un cetățean trebuie să respecte niște norme in societate... Bitch, please, astea sunt chestii pe care oricum le știi și nu e nevoie să le turui in fața ta! Profă tâmpită. Și nu e singura din nefericire. Muriți cu toții! - la profi ma refer, logic.
Bun, deja se lungește postul asta ciudat și care cu siguranță nu are sens pentru că nu stau să îl recitesc.
Acum am de învățat la civică. Scuzați aberațiile de pe ziua de azi, succes cu profii voștri tâmpiți și să aveți și timp liber.
Aaa, da. Ar trebui sa urez și o Ziua Îndragostiților frumoasă, nu?

Un comentariu:

Spune-mi ce crezi :o3 :