"In saracia sentimentelor si gandurilor mele, cuvintele tineau loc de orice, erau forma lasitatii mele in fata realitatii celei adevarate, forma labartata de a fi a cuiva care nu e, care se face ca e, care-si cauta un inlocuitor, imaginea isterica a deficitului meu de viata."

vineri, 3 mai 2013

Goală


Din colecția Trashed and Scattered


Goală.
Dureros de goală pe dinauntru.
Vreau să-mi sfărâm aripile de conştiinţă. Să nu mai gândesc, să le evapor în propria-mi goliciune. Mintea-mi de aripă gravată-n timp să se stoarcă de toată voinţa şi visul ce ma dor, să mi se scurgă printre vene şi articulaţii putrede. Să se absoarbă-n inima cadaverică, să-i impună şi ei festinul lipsei. Să fie un întreg, să nu mai fiu goală pe dinauntru. Să nu-mi mai fie mintea aripă.   
Şi să-mi sugrum durerea tot in mine. S-o crucific, s-o zgârâi cu unghiile-mi amorţite intrate-n carne. S-o zdrobesc de ţesuturile firave. S-o înghit fără să-mi pese: lacom, egoist. S-o simt pe limba-mi fără viaţă, mlădioasă, să-i savurez gustul piperat, metalic de ecou şi de-amintire. Să-mi radieze durerea prin pieptul cornos şi să mi-o spânzur de mâinile-mi osoase. Să geamă durerea de durere, aşa ca mine.
Dar răcnesc eu în locul ei, ca să moară tot în mine. Să piară tot înlăuntrul meu, în inima impletită-n aripile minţii mele. Să fiu din nou goală pe dinautru. Dureros de goală pe dinauntru.
Și-mi tot iubesc durerea închegată. Este tot parte din neantul cutiei toracice abstracte, tot parte din țesuturi vagi, din pori încâlciți și slabi. 



4 comentarii:

  1. De ce vrei să ucizi tot din tine?Crezi că aşa e mai bine?Să rămâi fără suflet?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca vreau sa fiu fara suflet, dar chiar asta simt... simt ca nu am suflet, pentru ca nu simt nimic.

      Ștergere
  2. Gândul e un lucru minunat, să fim fericiţi că ne-am ales cu asta, cu puterea de a visa, de a ne imagina.

    RăspundețiȘtergere

Spune-mi ce crezi :o3 :