"In saracia sentimentelor si gandurilor mele, cuvintele tineau loc de orice, erau forma lasitatii mele in fata realitatii celei adevarate, forma labartata de a fi a cuiva care nu e, care se face ca e, care-si cauta un inlocuitor, imaginea isterica a deficitului meu de viata."

miercuri, 4 septembrie 2013

Wake me up when September ends.

...ma simt fericita...
... atunci cand ma bate vantul, iar geaca lunga mi se intinde pe spate si eu parca sunt Superman, iar parul sta in toate partile si totusi bine, iar eu sunt cu castile in urechi si merg singura pe strada. Fara nicio destinatie. Atunci cand melodia este perfecta, iar vantul o face mai perfecta. Si e data la maxim, si imi vine sa plang. Cand sunt imbracata asa cum vreau si stiu ca lumea se uita la mine ca la o ciudata, iar eu ma simt frumoasa. Atunci cand calc cu siguranta si incredere pe asfaltul rece, in aceeasi nuanta cu cerul si nu ma uit in jos. Atunci cand norii se suprapun in forme, iar eu ma uit la ei ca o idioata si respir urmatoarele acorduri ale melodiei. Si ma furnica pielea pentru ca melodia este perfecta. Atunci cand zambesc fara motiv, apoi imi strang buzele si privesc persoanele din jurul meu si ma gandesc la ce alti oameni se gandesc in acel moment. 


4 comentarii:

  1. Ești foarte talentată,și scrii atât de frumos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulumesc. Eu nu am scris asta ca pe o compunere sau ceva. Pur si simplu m-am gandit la lucrurile astea cand veneam din oras, ascultand melodia Over and Over de la Three Days Grace. Si exact asa m-am simtit.

      Ștergere
  2. Asta e fericire adevărată. Îmi place mult partea cu Când sunt îmbracată aşa cum vreau şi ştiu că lumea se uită la mine ca la o ciudată, iar eu mă simt frumoasă . Îmi aduce aminte de atunci când eram mică şi îmi luam haine ciudate şi largi din şifonier, mama mă punea să le pun la loc, însă eu mă simţeam aşa drăguţ în ele, ca o prinţesă. Pentru că îmi plăceau. Îmi place cum scrii :3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Heei, mersi :) ma bucur ca postarea mea ti-a amintit de ceva frumos :*

      Ștergere

Spune-mi ce crezi :o3 :