"In saracia sentimentelor si gandurilor mele, cuvintele tineau loc de orice, erau forma lasitatii mele in fata realitatii celei adevarate, forma labartata de a fi a cuiva care nu e, care se face ca e, care-si cauta un inlocuitor, imaginea isterica a deficitului meu de viata."

sâmbătă, 7 septembrie 2013

The same fucking shit.

Whoa, mai avem doar o saptamana de vacanta. Nu stiu daca ar trebui sa imi para rau sau sa ma bucur, deci am incetat sa ma gandesc la chestia asta. Vreau doar sa ma bucur de ultimele zile.

Mi-am facut o lista cu lucruri pe care vreau sa le mai fac, ca sa ma asigur ca daca am lenevit toata vara aiurea, sa nu o fac si acum. I-am facut poza si fiindca n-am alta treaba, o pun si aici-sa. 


















Nu va speriati de ideile mele nasoale si nu va suparati pe mine ca am pus lantisorul ala acolo.

Cum azi s-au dus ai mei la tara, eu am facut curatenie in sertarele pe care mi-era teama sa le deschid cu ei in casa. Ma dor a naibii de tare picioarele, ca m-o pus genialitatea mea sa fac cinci drumuri pana la cosul de gunoi de la scara, ca nu cumva sa vada unele tampenii parintii mei. Everyone's got their secrets, if you know what I mean. Mi-am aruncat toate oracolele vechi si ciudate si intr-o geanta veche de printr-a cincea, mi-am gasit fosta pereche favorita de casti, pe care am pierdut-o de mai bine de un an. Pacat ca mi-am luat altele intre timp.

Trecand la alta chestioaie, am pus in dreapta link-uri cu desene. Mai vechi, mai noi. M-a mancat pe mine zilele trecute sa mai schimb niste chestii care scartaiau la design. Si pentru ca simt nevoia sa ma laud, asta e design-ul care imi place cel mai mult din toate cate am avut, lalalala.

Ok, ma apuca nebunia. Sau prostia, same shit. Mi-e lene. Si mi-e somn. Si lene. AM MAI MENTIONAT LENE? Omfg, lista mea incepe sa ma bantuie. Maine merg la shopping. 

And that's it. 

8 comentarii:

  1. Uău, da' chiar citeşti mult! Eu nu-s în stare să citesc atât de repede :o
    Succes în realizarea a tot ceea ce ţi-ai propus în ultimele zile, înainte să înceapă coşmarul din nou! ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu citesc atat de mult, le aveam incepute :)). Si tie succes si un sfarsit de vacanta nelenes! :*

      Ștergere
  2. Ai un caiet sau carte cu Paris. Genial!!
    Îmi place mult blogul tău, am citit jumătate din posturi deja. Și ă, succes în a realiza ce ți-ai propus.
    Ar trebui să-mi plănuiesc și eu ultima săptămână.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E caiet, adica in ala scriu eu compuneri si versuri de la melodii dragute :D Ma bucur ca iti place :)
      Si multumesc, ma bucur ca imi urmaresti blogul! Sper ca nu te voi dezamagi :o33 <3 xo

      Ștergere
  3. Vaaaaaii! Ce drăguț! Nici eu nu cred că mai sufăr după vacanță.Adică,chiar mă bucur că trece într-un fel..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, mai ales ca voi avea colegi noi si ca am emotii pentru liceu. Nici nu mai stiu ce cred, dar ma bucur ca a venit toamna. Mersi ca ai trecut pe aici :*

      Ștergere
  4. Eu nu prea fac curat prin sertare desi mereu am auzit ca e interesant ca gasesti tot felul de lucruri.Nah..Lenea asta.

    RăspundețiȘtergere

Spune-mi ce crezi :o3 :