"In saracia sentimentelor si gandurilor mele, cuvintele tineau loc de orice, erau forma lasitatii mele in fata realitatii celei adevarate, forma labartata de a fi a cuiva care nu e, care se face ca e, care-si cauta un inlocuitor, imaginea isterica a deficitului meu de viata."

duminică, 1 decembrie 2013

Wanna make you remember about me.

Vreau sa revin aici, pe blogușorul meu simpatic... vreau sa scriu mult, mult, mult, pana sa ma doara degetele, despre toate porcariile ce imi trec prin cap aiurea si imi vine sa imi dau cu ceva in căpățână cand vad cum imi irosesc zilele.. Impropriu spus irosesc, pentru ca mate-info ma omoara. Nu m-ar omorî dacă n-aș vrea note mari... dar... ma credeți sau nu, am nota mai mica la sport decat la mate. You must be fucking kidding, la anul imi iau scutire.
Revenind, simt o nevoie sa scriu si nu stiu de ce. Cred ca e din cauza cifrelor si a fizicii. Prin ore, ma gandesc la diferite subiecte pe care le-as purta aborda aici si mi-e ciuda ca le uit dupa-aia. Profesoara de romana imi place, imi da de citit... exact asa cum ii dadea profesorul de engleza lui Charlie din The Perks of Being a wallflower. Stiti ce mult imi place chestia asta?
Mi-am luat asa, de Black Friday, tableta grafica. Si am inceput, pe langa sa desenez in Photoshop, sa tin un jurnal in calculator. Ma rog, stiu ca e irelevant, dar am atatea planuri si asa de putin timp...
Ca sa imi asigur activitatea pe blog vreo 2 saptamani, vreau sa fac si eu o provocare... Am gasito pe blogul lui Rose si nu m-am putut abtine sa nu o ciordesc. Te pup, Rose.

  1. Cinci celebrităţi pe care ai un crush

  2. O scrisoare către cineva, oricine

  3. Momente jenante

  4. Un animal pe care ţi-ar plăcea să-l ai

  5. Ce ai făcut azi + poze

  6. Ultima carte citită

  7. Despre versiunea ta de acum un an sau doi

  8. Turn offs/ ons

  9. Lucruri de care îţi e teamă

  10. Lucruri care te fac fericit/ă în acest moment

Cam atat fiindca mi-e lene. Postez maine vreun desen - doua.  

2 comentarii:

Spune-mi ce crezi :o3 :