"In saracia sentimentelor si gandurilor mele, cuvintele tineau loc de orice, erau forma lasitatii mele in fata realitatii celei adevarate, forma labartata de a fi a cuiva care nu e, care se face ca e, care-si cauta un inlocuitor, imaginea isterica a deficitului meu de viata."

luni, 9 iulie 2012

Day 1.

01. Relația ta actuală, dacă ești singur scrie despre asta.


Pai ... Sunt singura.. si nici nu vreau sa fiu cu cineva. Am iubit 2 ani un baiat de la mine din clasa, care oricat m-ar fi ranit, oricat de bou ar fi fost [... cum sunt majoritatea la varsta asta, pana se mai maturizeaza...] l-as fi iertat, care oricat m-ar fi jignit, nu l-as fi luat in seama. Pur si simplu! Il iubeam... Insa a mai trecut timpul, am trecut si eu in clasa a 8-a [... si sunt mandra cu asta ...] si... m-am mai schimbat. Nu il mai iubesc deloc, dar in schimb suntem buni prieteni. Reusesc acum, cand nu mai simt nimic special pentru el, sa fiu mai aproape de el decat am fost vreodata. Si asta e bine, nu ? Chiar ieri mi-am luat un tricou cu "I have a lot of friends" si... mi se potriveste cred eu! Si sper din tot sufletul sa fie asa! o:)

Revin la provocare: sunt singura, si fericita!

7 comentarii:

  1. Eu sunt puţintel mai mare ca tine,darrr şi eu am avut un iubit acum 2 ani şi m-a minţit.De atunci nu am mai avut un prieten datorită lipsei încrederii în băieţi,probabil.

    RăspundețiȘtergere
  2. Hmm, nu stiam asta despre tine:> bine de stiut, nu:))?

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pot prelua si eu leapsa? E interesanta:>!

    RăspundețiȘtergere
  5. Iau si eu leapsa :))..
    Cat despre broscutza ... eeh .. ti-o trecut tie de el :x ! Ai mai crescut si tuh !! :)) Si e mai putin de 2 ani :-w.

    RăspundețiȘtergere

Spune-mi ce crezi :o3 :