"In saracia sentimentelor si gandurilor mele, cuvintele tineau loc de orice, erau forma lasitatii mele in fata realitatii celei adevarate, forma labartata de a fi a cuiva care nu e, care se face ca e, care-si cauta un inlocuitor, imaginea isterica a deficitului meu de viata."

joi, 6 septembrie 2012

Girlish Drawing + Surpirze!

Salut salut! Mi-am revenit in fire si...  mi-am adus aminte de un vechi hobby.. care se pare ca inca ma relaxeaza si ca inca imi place la nebunie. Asa e... desenatul!
Aici .. un desen facut in graba la 2 noaptea cand mi se intamplasera suficient de multe cat sa fiu in stare sa rup pagina cu creionul :-j (nu ca ar mai fi rezistat prea mult)
Scuzati calitatea pozei.. nu am un aparat prea performant!
In fine... o:) Voi reseta rubrica Desenele Mele si voi adagua desenele noi >:D<
In sfarsit mi-a venit coletul de la cu cartea castigata de la Concursul de fidelitate pe luna august al blogului Mistress Kat, care a fost altfel si foarte original si incitant. Defapt.. mi-a venit mai devreme, dar cineva nu dau nume tata a uitat sa imi spuna.... Mersi (blogului cu concursul.. nu tatei, chiar daca asta s-ar intelege din contexul foarte ingenios in care l-am pus x_x )!
Aici e cartea the Weeping Empress, in engleza, semnata de autoare! >:D< Nici nu stii cat de mult ma bucur ca am castigat-o pe asta!


4 comentarii:

  1. Daaa,desenatul!Ţi-am vizitat pagina cu desene,şi ţi-am spus că îmi place scrisul tău.Ba nu,nu îmi place..IL ADOR!Şi ador cum desenezi!Şi eu am acest hobby.Poate ar trebui să facem schimb de desene într-o zi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersiii ! Si .. cred ca e o idee grozava sa facem schimb de desene! Te voi anunta cand le voi posta si pe cele noi.. pentru ca cele pe care le-ai vazut au mai mult de jumatate de an. :O >:D< Puuupp

      Ștergere
  2. Wow! cata atentie la detalii! Dar tu te pricepi, nu gluma!


    Sincere felicitari! Nu oricine ar putea face asa ceva (eu in in orice caz nu)!


    Te pup si ai mare grija de tine! Bafta-n continuare cu desenele, nu le abandona! pana al urma si asta e o terapie :*

    RăspundețiȘtergere

Spune-mi ce crezi :o3 :