"In saracia sentimentelor si gandurilor mele, cuvintele tineau loc de orice, erau forma lasitatii mele in fata realitatii celei adevarate, forma labartata de a fi a cuiva care nu e, care se face ca e, care-si cauta un inlocuitor, imaginea isterica a deficitului meu de viata."

duminică, 14 octombrie 2012

Fleacuri.

Dafaq ...Stiu ca nu am mai scris nimic interesant de ceva vreme, dar am un singur motiv - si nici asta macar nu e suficient de bun - ouuu daaa.. *tobe* ... ce altceva decat scoala? Nu nu nu.. Nu este nimic cum imi aminteam eu... dulce si frumos.. totul usor.. totul superficial .. nuuu.. noi trebuie sa fim frecati cu teme lungi si cu "testarile" masi`i idioate... scuzati, dar de cand a inceput scoala numai asta ni s-a repetat.
Intr-adevar, colegii mei sunt geniali... am ajuns sa ne numim planta din clasa - personalitatea clasei a 8-a, mnaaa... Fiti incantati sa il cunoasteti pe geniul in matematici Hugo Boss, baby. (My damn idea. Got it? I`m proud :)) ).
Altceva, mnup nimic. Sunt extrem de enervata pe ploaie. Nu ma intelegeti gresit, iubesc ploaia. Dar nu am voie sa ies din casa cat timp ploua. Stupid, isn`t it? Si mai este si relatia mea de lunga durata cu caloriferul (de care nu ma voi desparti pana la primavara) ... :))
Of, imi amintesc de vara, cand ma uitam pe acelasi geam de la dormitorul meu si vedeam droaia de copii cu 7 ani mai mici decat mine ca se joaca in spatele blocului.... si cand ma gandeam ca eu nu am fost ca ei, eu nu am avut prieteni "de la bloc". Nu nu nu . Eu mergeam 20 de minute prin oras ca sa ma intalnesc cu prietenii. D`oh, e nasol sa stai intr-o zona plina de bosorogi care ocupa bancile :|. Revenind, e acelasi geam pe care ma uit si acum, dar totul e asa de trist. Si asta imi da o dispozitie atat de nasoala, incat nici macar dispozitie sa scriu si sa citesc nu am . Aveam eu o carte, dar de cand am uitat-o la tara vreo luna, nu mai are acelasi farmec. Am mai citit eu Agatha Christie, dar nu mai am niciun volum de ea la indemana.
In orice caz, cred ca v-ati plictisit de aberatiile mele cotidiane, deci v-am lasat ... (nu inainte sa nu pun o poza cu Hugo Boss:)) )

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-mi ce crezi :o3 :