"In saracia sentimentelor si gandurilor mele, cuvintele tineau loc de orice, erau forma lasitatii mele in fata realitatii celei adevarate, forma labartata de a fi a cuiva care nu e, care se face ca e, care-si cauta un inlocuitor, imaginea isterica a deficitului meu de viata."

marți, 15 ianuarie 2013

Anniversary.

15 ianuarie.
Avertisment: postul acesta va fi plin de laude!
Cu ce sa incep, mi-am inceput scoala cu dreptul, asa cum sper ca multi din voi ati facut-o. Bineinteles, nu se putea sa nu dau eu lucrare la geometrie din prima ora si sa nu imi fie ciuda ca nu am deschis nicio carte in vacanta, dar reusesc eu sa iau 10 fara probleme.
Apoi...
- de aici incep laudele -
Fix astazi este ziua mea, am facut 14, si de aseamenea a blogusorului meu, dragul de el, care a facut un anisor. Nu imi vine sa cred ca am supravietuit un an in blogosfera si ca nu m-am lasat de bloggerit. Dupa cum cred ca v-ati prins, eu sunt genul care se apuca de ceva si nu mai termina nimic si care isi propune multe si nu prea finalizeaza tot.
Si de ce sunt mandra, e ca am primit cadou de la cea mai buna prietena volumul Altfel de Ingeri, pe care mi-l doream sa il citesc, ca mi-am luat in ultima saptamana si Divergent si Insurgent, pe care la fel le voiam si pentru ca azi nu am avut o zi ghinionista atat de tare cum ma asteptam.
Ei bine, in afara de faptul ca m-am trezit la 7:26 si orele mele incepeau la 8... nu am inceput chiar atat de bine, dar in rest sa zicem ca a fost OK. A dat Domnu` si a trecut mai repede si asta pentru ca sincer, nu imi place sa fie ziua mea. Pur si simplu, faceti-ma ciudata, dar mereu a fost un chin sa zic mereu dupa urari "mersi" de "n" ori plus vizite plus pupici la fel de multi. (Ely, daca citesti asta sa nu te superi pe mine :d )
Voi incheia acum, desi as fi vrut sa scriu mult mai mult si sa ma laud in continuare, dar abia am ajuns acasa si am teme suficiente - dafac, abia inceput scoala, sa ii informeze cineva si pe profii mei, mai ales pe aia de romana.

4 comentarii:

Spune-mi ce crezi :o3 :